Operational Lease op maat

Maatwerk

Heb je een garage waar je al jarenlang het onderhoud van je bedrijfswagens doet en houd je dat liever zo? Of ben je al lid van de ANWB en heb je geen pechhulp nodig voor je nieuwe bedrijfsauto? Bij ons bepaal je helemaal zelf uit welke bouwstenen je leasecontract bestaat. Op die manier betaal je nooit voor iets waar je geen behoefte aan hebt. 

Als je een aanvraag bij ons doet, nemen we contact met je op en bespreken we nog eens alle mogelijkheden. Zo kom je noot voor onaangename (financiële) verrassingen te staan. De meeste ondernemers kiezen ervoor om in elk geval reparatie en onderhoud, verzekering, wegenbelasting en schadeafhandeling onder te brengen in het leasecontract. Bovendien ben je bij ons standaard niet beperkt tot één set banden. Je hoeft dus niet te betalen als ze aan vervanging toe zijn. 

Het is ook mogelijk om winterbanden op te nemen in het leasecontract. Hetzelfde geldt voor vervangend vervoer als je voor langere tijd (meer dan 24 uur?) geen gebruik kan maken van je bedrijfswagen door bijvoorbeeld diefstal of reparaties. Wil je de brandstofkosten ook in het maandelijkse leasebedrag verwerken? Dan is dat ook een optie bij ons.

Standaardpakket Operational Lease

Optioneel

Hoe wordt het maandbedrag berekend?

Het bedrag dat je per maand gaat betalen voor je nieuwe bedrijfswagen hangt af van meerdere factoren. De aanschafwaarde heeft uiteraard de grootste invloed op het leasetarief. Daarnaast speelt de duur van het contract en het aantal kilometers dat je verwacht te rijden per jaar een belangrijke rol in de prijsbepaling. Tot slot worden de verschillende opties waarvoor je hebt gekozen meegewogen bij het vaststellen van het maandbedrag. 

Omdat elke aanvraag uniek is, is het op voorhand lastig te bepalen hoe hoog het maandbedrag wordt. Doe vrijblijvend een aanvraag om te ontdekken wat je per maand gaat betalen voor de bedrijfswagen die jij voor ogen hebt. 

Aanvraagformulier