Voordelen Operational Lease

Onze unieke voordelen

De leasemaatschappijen schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. Zie jij daadoor ook door de bomen het bos niet meer? Wij leggen graag uit wat ons precies onderscheid van de rest. Want de basisprincipes van Operational Lease zijn dan misschien overal hetzelfde, onze voorwaarden én service zijn uniek.

Het rentepercentage wordt nooit tussentijds aangepast

Een man een man, een woord een woord. Als we ergens een hekel aan hebben, dan is het wel aan onaangename verrassingen. Daarom doen wij altijd op een eerlijke manier zaken. Zo blijft het rentepercentage dat we bij de ingang van het contract hebben afgesproken tijdens de hele leaseperiode hetzelfde. Aan stiekeme tussentijdse verhogingen doen wij dus niet.

Hoge kilometrages mogelijk

Je kunt bij ons tijdens je leaseperiode in totaal 300.000 kilometer rijden in het geval van een diesel. Bij een benzinewagen ligt die grens op 180.000 kilometer. Dat is één van de grote voordelen die we je kunnen bieden ten opzichte van andere leasemaatschappijen, waar dat maximum vaak lager ligt. Dus stel je komt tot 100.000 kilometer per jaar, dan kun je via ons je bedrijfswagen (diesel) drie jaar lang leasen. 

Gelijk tarief voor meer- en minder kilometers

Jij bepaalt voor het tekenen van het leasecontract zelf het aantal kilometers dat je mag rijden per jaar. In het geval je toch over dat aantal heen gaat, rekenen we voor elke extra kilometer een vast bedrag. Blijf je eronder, dan geven we je juist geld per kilometer terug. Het tarief dat we aan jou vragen voor elke extra kilometer is precies hetzelfde als het bedrag dat wij aan jou betalen als je minder dan het maximum rijdt. Dat vinden we wel zo eerlijk. 

Bakwagen

Banden zijn niet beperkt tot één set

Je kiest voor Operational Lease, omdat je niet voor verrassingen wil komen te staan. Maar op het moment dat je banden versleten zijn en ze vervangen moeten worden, kom je erachter dat je bij je leasemaatschappij recht hebt op slechts één setje banden. Aan dat soort fratsen doen we niet. Als je banden versleten zijn, krijg je nieuwe. Op die service kun je rekenen bij ons. Voor de winterbanden geldt precies hetzelfde (als je voor die extra optie gekozen hebt). 

Gelijkwaardig vervangend vervoer in binnen- en buitenland

Als je ervoor kiest om de optie ‘vervangend vervoer’ in je leasecontract op te nemen, zorgen wij dat je tijdelijk in eenzelfde bedrijfswagen kunt rijden als je voor langere tijd je eigen bedrijfsauto niet kan gebruiken. Dat geldt voor zowel binnen- als buitenland. Handig voor als je onderweg pech krijgt of je bedrijfswagen gestolen is.

DC Master

Pas bij 15% afwijking een herberekening

Wij snappen dat het lastig kan zijn om van tevoren een inschatting te maken van het aantal kilometers dat je per jaar gaat rijden. Je weet natuurlijk nooit precies hoe goed de zaken zullen lopen. Het is dus helemaal niet gek als je wat afwijkt van het opgegeven aantal kilometers. Wij vinden het daarom logisch om pas een nieuw maandbedrag te gaan berekenen als je meer dan 15% afwijkt van het maximum.

Stel, je schatte voor ondertekening van het leasecontract in dat je 100.000 kilometer per jaar zou rijden, maar na twaalf maanden blijkt dat je 115.000 kilometer hebt gereden. Of je bent slechts tot 85.000 kilometer gekomen. In zulke gevallen stellen we een nieuw maandbedrag voor je vast. Als je binnen de marge van 15% blijft, dan betaal of ontvang je een vast tarief per kilometer.